onsdag 8. oktober 2008

Rydd PC'en!!!


Rydd deg til en kjappere pc ved å bruke ulike gratis-programmer, som du finner her: http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=526918

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hei. Programmet finner problemene, men du må betale for å kjøre det. Da er det jo ikke gratis. Mvh Rune

Anonym sa...

Har nettopp lastet det ned og kjørt det. Kostet meg ikke en krone..

Anonym sa...

Disse programmene gjør ikke noe mer en du kan gjøre selv uten dem. enket og greit. De lager bare mer rot!

Anonym sa...

ccleaner må man jo donere penger for og kunne laste ned,er jo bare tull dette her...

Anonym sa...

Det beste er å bruke hodet fornuftig og ikke installere mer enn man strengt tatt trenger. Hvis maskina blir treg eller "kræsjer", så har de fleste prosusenter i dag en enkel rutine for å få den resatt til slik den var når du pakket den opp første gangen.

Hvordan?

Det står forklart i boka ingen leser. Bruksanvisningen. Ellers kan man ringe kundesupport hos leverandøren. f.eks. HP, Acer, Asus, Compaq, etc...

Dette er mye bedre enn å installere 5-6 "redd-verden-programmer som står og skanner og reparerer og utfører magiske ting samtidig.

Hvis det var så enkelt, ville det nok vært implementert i OS'et allerede OG mye av det ER det.

Anonym sa...

Til Rune og anonym nr 2: Alle disse programmene kommer med Fullversjoner og Plus-utgaver som man kan betale ekstra for å låse opp. Du trenger ingen av delene for å ha tilnærmet fullt utbytte av programmene.

Til anonym nr 1 : Hvis du tror du kan rette løse tråder i registeret på egen hånd må du gjerne prøve.

Til anonym nr 3: Systemgjenoppretting bør være siste utvei. Det er tidkrevende, tungvint og ofte ikke nødvendig for å løse problemet. Heller ikke alle PC-eiere som har mulighet eller lyst til å benytte kundeservice.

Til slutt; Ett av programmene som ike blir nevnt i disse listene er Malwarebyte's Anti-Malware. Dette programmet tar de siste bitene med dårlig kode som ikke Ad-aware, AVG eller SpyBot klarer å håndterere.
Også gratis.